Wir liefern nach Deutschland zu deutschen Portopreisen.

Nieuwsbrief juli 2019

Nieuwsbrief juli 2019
Beste klanten,
De laatste tijd krijgen wij steeds vaker de vraag; hoe lang blijft de winkel nog open? Ik kan melden dat dit in ieder geval nog tot 30 september is! Hoe het daarna gaat is nog niet bekend, maar ik zal het tegen die tijd weer bekend maken. Echter zal ik het wel alleen gaan doen, aangezien Gonda en Yvonne tot eind deze maand nog werkzaam zijn in de winkel en dan moet ik van deze 2 geweldige dames afscheid nemen.

Dankzij hen (en natuurlijk ook dankzij Mathilde, Gerda en Inge) heb ik de winkel toch 4,5 jaar kunnen runnen. Zonder hen was mij dat echt niet gelukt en daar ben ik hen allemaal ook enorm dankbaar voor! Mocht u van Gonda en Yvonne afscheid willen nemen kan dat uiteraard de komende tijd in de winkel. Woensdag 31 juli is hun laatste werkdag.

Verder wil ik nog even melden dat er nog genoeg keuze is in de winkel en daarbij komt ook nog dat we de kortingen hebben aangepast! (Deze worden verderop in deze nieuwsbrief vermeld.)


Zoals al vermeld in de voorgaande nieuwsbrief verwachtten wij nog nieuwe stoffen. Deze zijn inmiddels allemaal binnen gekomen, waaronder ook nog de nieuwe serie van William Morris: Garden. De korting op deze NIEUWE stoffen zijn vanaf deze week verhoogd naar 20%. 

Moda Morris Garden 7330-11

Kortingen zijn aangepast en zijn nu als volgt:

Basis- en sokken garens 20% korting
Zomergarens 20% korting
Wintergarens 30% korting
Brei en haak kleinvak 20% korting

Nieuwe series stoffen 20% korting
Overige stoffen 30% korting
Een honderdtal stoffen 40% korting
Quilt kleinvak 20% korting

Borduurpakketten 20% korting
Borduurstoffen 20% korting
Perle garen 25% korting
Anchor splijtzijde 70% korting

De witte engel pakketten 50% korting

Boeken 20% korting

Verder zijn weer veel andere artikelen extra sterk afgeprijsd!

Alle brei-, haak-, quilt- en borduur modellen zijn ook te koop voor zeer leuke prijzen!

Als ook de gehele inventaris, dus de kasten, tafels, toonbank enz. enz. Alles wat in de winkel staat is te koop!


Dus zeker de moeite waard om snel eens langs te komen in de winkel, want ondanks dat de winkel al wel leger wordt is er nog volop keuze!

Handwerkmarkt

Ondanks dat wij gaan stoppen met de winkel, organiseren wij ook dit jaar weer de handwerkmarkt tijdens de Boeskool is lös. Deze is van 14 tot en met 17 augustus. Het is mogelijk om één
of meerdere dagen een kraam te reserveren (geheel kosteloos) om uw eigen handgemaakte producten te verkopen. Dit mag van alles zijn, als het maar zelfgemaakt is. Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden dan kan dit in de winkel, via mail ([email protected]) of per telefoon (0541-512626).

Agenda

  • 31 juli is de laatste werkdag voor Gonda en Yvonne
  • 14 tot en met 17 augustus: handwerkmarkt tijdens Boeskool is Lös
Graag tot ziens in de winkel,

Nienke Kamp en team