Wir liefern nach Deutschland zu deutschen Portopreisen.

365 Challenge

Wie durft in 2016 de uitdaging aan! Een internationaal quiltproject. Een jaar lang elke dag een quiltblok maken. Het project is geschikt voor beginners maar geleidelijk wordt het ingewikkelder. Naast enkele grote blokken zijn de meeste blokken 7,5 of 15 cm. De totale quilt meet 225 x 225 cm.

De patronen komen online te staan. Deze zijn gratis te downloaden. Wel moet u zich eerst even aanmelden op de site: http://www.365challenge.com.au/ Dit kan via Facebook of mail. Je krijgt dan iedere dag een wachtwoord om elk patroon te downloaden. Klik op de foto voor meer informatie

.

Voor meer informatie kijk op: http://www.365challenge.com.au/ Of kom langs in de winkel voor informatie en kleur/stof advies.

Ook zijn er Facebookpagina's die je kunt volgen: 365 Challenge Quilt Blocks of een Nederlandse Facebookpagina: Nederlandstalige 365 Challenge Quilt Blocks

.

Benodigdheden.

Op de 365Challenge site wordt een zeer ruime schatting aan gegeven. Zelf denken we in totaal ongeveer 14 - 16 meter, dit hangt af van het aantal verschillende stoffen. De meeste stof hebt u nodig van de lichtste achtergrondkleur: ongeveer 3 meter. Dit mogen ook verschillende printjes zijn. We hebben enkele startpakketten gemaakt, een goede basis om te beginnen en eventueel uit te breiden met enkele andere pakketjes, achtergrondkleur of eigen stoffen. (let wel, het blijft een schatting)

.

Bel, mail of kom langs in de winkel voor advies. We kunnen u deskundig helpen met de kleur en stofkeuze. Desgewenst stellen we een stofpakket samen.

.

* * In 2017 start dit project opnieuw.

Toont 1 - 1 van 1 item