Wir liefern nach Deutschland zu deutschen Portopreisen.

Aanbiedingen

Borduurstempels

Deze clearstempels op A6-formaat van zijn specifiek ontworpen voor het borduurwerk. Zowel voor het borduren bij modern quilting, het (art)quilten, als borduren op stoffen, kleding, jeans, moodboards, vilt, papier, enz.

De stempels geven exact aan waar, met welke steek en in welke richting geborduurd moet worden om het optimale borduurresultaat te bereiken.
Je kunt de gestempelde afbeelding borduren met alle soorten garens. Dit kan bijvoorbeeld met garen van WonderFil, zoals Razzle en Dazzle. Stopwol is eveneens een goed garen om mee te borduren. Maar ook DMC (maximaal 2 draadjes) zijn mogelijk of zijdegaren geeft een heel mooi effect.
Uiteraard zijn de stempels ook goed te gebruiken voor alle overige stempeltechnieken zoals kaarten maken, stempelen op hout en het inkleuren met bijvoorbeeld oliepastel op waterbasis in combinatie met textielmedium.
Toebehoren bij de borduurstempels, zoals inkpads, acrylblok, oliepastel op waterbasis en bijbehorende textielmedium, zijn ook via deze sites verkrijgbaar.
Volg ook het blog over hetnieuweborduren met nieuwtjes, technieken, voorbeelden met de borduurstempels en downloads. Via het blog kun je ook filmpjes bekijken met uitleg over het stempelen, schaduwstempelen en borduursteken van het nieuwe borduren.
Meer, andere ideeën en tips vind je op mijn blog: ansjelinedesign.blog.
Toont 1 - 2 van de 2 items