Wir liefern nach Deutschland zu deutschen Portopreisen.

Wonderfil

WonderFil Specialty Threads is een collectie garens uit Canada in prachtige kleuren, verschillende materialen, in dikte variërend van 8wt-100wt en met oneindig veel toepassingsmogelijkheden: quilten, borduren, fibre art, frivolité, kantklossen, haken, naaien en nog veel meer.

Maak uw keuze uit de volgende subcategorieën

 • WonderFil - InvisaFil

  InvisaFil is een 100wt zachte polyester die aanvoelt als katoen. Het allermooiste en dunste garen voor applicatie met de hand en machine, maar ook geschikt om mee te quilten (machine) en voor het naaien van hele dunne stoffen.

  Bij gebruik van dezelfde kleur als de stof verdwijnt het stiksel helemaal. Het is perfect voor stitch-in-the-ditch en voor fijn machine borduurwerk.

  Suggested Uses Chart: Waar kun je WonderFil garen voor gebruiken? Hier vind je de antwoorden.

 • WonderFil Razzle

  Razzle is een 8 wt  100% rayon. Te vergelijken met perle no 8. Dit garen kun je gebruiken in de spoel van je naaimachine, voor cordonwerk, hand borduurwerk, decoratieve steken, breien en haken, en allerlei andere decoratieve toepassingen.

  Dit garen kan niet door de naald van de naaimachine. Je kunt het wel opstikken, bv met behulp van een koordvoetje, of op de spoel doen en dan 'ondersteboven' werken, zie de videolessen.

 • WonderFil Dazzle