Wir liefern nach Deutschland zu deutschen Portopreisen.

Scheepjeswol

Scheepjeswol

Maak uw keuze uit de volgende subcategorieën

 • Scheepjes Call 2017
 • Scheepjes Noorse Wol Extra

  Scheepjes Noorse Wol Extra

 • Scheepjes Invicta Colour

  Scheepjes Invicta Colour

 • Scheepjes Linen Soft

  27% linnen, 47% katoen en 26% acryl, Naalddikte 3,5 tot 4. Looplengte 135 meter, 50 gram. Stekenverhouding: 22 st/27 nld = 10 x 10 cm De zachte, zomerse kwaliteit is gemaakt van hoofdzakelijk linnen en katoen en de gesloten draad maakt het garen bij uitstek geschikt om te haken maar ook zeker om te breien. Elk project krijgt een luxe en verfijnde uitstraling en het materiaal maakt het erg draagbaar. Deze Linen Soft wordt o.a. gebruikt in de pakketten van de Scheepjes Cal 2015.

 • Scheepjes Stone Washed

  Scheepjes Stone Washed

 • Scheepjes Cal 2015

  Scheepjes Spring-to-Summer CAL 2015 is de nieuwe cal van Scheepjes die start op 10 juni en duurt 11 weken. Elke woensdag wordt een deel van het patroon gepubliceerd op scheepjes.nl en in facebookgroepen. Na 11 weken haken heb je een prachtige omslagdoek naar het ontwerp van Annelies Baes. De Scheepjes Spring-to-Summer CAL 2015 is te maken in drie kleurcombinaties. De Scheepjes Spring-to-Summer CAL 2015 is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde hakers en zal ook worden ondersteund met instructievideo's. De omslagdoek wordt gehaakt met haaknaald no. 4. De pakketten zijn uitverkocht. Wel is vanaf 22-23 juni Linen Soft als bol te koop. U vindt deze in de groep van Scheepjeswol.

 • Scheepjes Cal 2014

  De pakketten zijn inmiddels uitverkocht. Als alternatief kunt u kiezen voor de SMC Catania of wanneer u een mooie wollen deken wilt, de Lana Grossa Cool wool. In de winkel helpen we u graag! Voor het gratis downloaden van de patronen klik hieronder of link naar: a creative being - the crochet blog for creative & colourful people